Veileder: Cathrine Sæbø

Cathrine Sæbø

Cathrine har en 6-årig mastergrad i klinisk- helsepsykologi fra Universidad Europea de Madrid i Spania

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal håndtere det som gjør vondt eller er tøft på egenhånd. Jeg ønsker å kunne være til hjelp, om det er å bearbeide vonde tanker og følelser, gi nyttige verktøy eller jobbe med målrettede strategier for å håndtere spesifikke situasjoner og problemer. Kanskje du ønsker å forbedre forholdet du har til deg selv? Eller styrke relasjoner til de rundt deg? For meg som terapeut er det viktig å tilpasse meg akkurat dine behov og det som er betydningsfullt for deg. Mine grunnverdier er å møte mennesker med empati, ærlighet og aksept, slik at vi kan skape en trygg relasjon der du føler deg sett, hørt og forstått.
Jeg håper jeg får muligheten til å bli bedre kjent med deg.

Jeg tilbyr samtaler på norsk, engelsk og spansk

Book meg
Image