Veileder: Cathrine Steen Lopez

Cathrine Steen Lopez

Cathrine har en 6-årig mastergrad i klinisk- helsepsykologi fra Universidad Europea Madrid.

De fleste ønsker å ha det bra her og nå og i fremtiden, men i løpet av livet vil man stå overfor vanskelige livshendelser. Ofte er det kun toppen av isfjellet som kommer til syne for omgivelsene, og under overflaten fylles noen av skyldfølelse, verdiløshet eller angst. Gjennom samtaler med meg kan du lære deg selv å kjenne bedre, og bli rustet til å håndtere vanskelige livshendelser, slik at du kan komme deg gjennom problemene og komme deg videre. 

Med meg som samtaleterapeut vil du møte en åpen person som ønsker å hjelpe deg på veien for bedre helse, indre ro og overskudd.

Prat med meg fra der du er. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg som person.

Jeg tilbyr samtaler på engelsk, spansk og norsk

Book meg
Image