Veileder: Juni Larsson

Juni Larsson

Juni har en Master i klinisk-helsepsykologi fra Eötvös Loránd Universitet i Ungarn og er tilknyttet en privat helseklinikk hvor hun arbeider som behandler og psykologisk veileder

Jobben som terapeut gjør at jeg kommer i kontakt med ulike mennesker som alle har en unik bakgrunn og livssituasjon. For meg er det viktig å møte deg hvor du er i dag og sammen finne ut av veien videre. Jeg er blant annet sertifisert par-sjekk veileder fra Modum Bad og har også arbeidet med det vi kaller metakognitiv terapi (konstruktiv problemløsning) hvor vi jobber mye med såkalte grubletanker (bekymring og depressiv grubling). Jeg ønsker å skape en trygg ramme rundt våre samtaler og at du skal føle deg sett, verdsatt og hørt.

Samtalene hos meg kan vi både ta på engelsk og norsk

Book meg
Image