Veileder: Louise Sandheden

Louise Sandheden

Louise har master i klinisk - og helsepsykologi fra ELTE, og grunnleggende videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT).

Noe som har blitt veldig tydelig for meg under mine år som samtaleterapeut, er at uansett hvor forskjellige vi er, ønsker vi alle i bunn og grunn de samme tingene i livet. Vi ønsker å føle oss verdsatt og akseptert av andre, samtidig som vi ønsker å føle på mestring og kontroll over livene våre. Dette er akkurat det jeg ønsker å gi deg i våre samtaler; En trygg plass hvor du kan reflektere og føle deg hørt, få en dypere forståelse av deg selv, og utforske nye og hensiktsmessige måter å løse potensielle problemer og nå ønsket mål.

« If One Is Truly to Succeed in Leading a Person to a Specific Place, One Must First and Foremost Take Care to Find Him Where He is and Begin There » - Søren Kierkegaard

Jeg tilbyr samtaler på engelsk og svensk/norsk

Book meg
Image