Veileder: Malin Heske

Malin Heske

Malin har en mastergrad i klinisk-helsepsykologi fra Universidad Europea de Madrid i Spania. I tillegg har hun arbeidserfaring fra voksenpsykiatrien i Norge.

”I løpet av livet vil vi kunne oppleve perioder som er ekstra krevende. Som psykologisk veileder ønsker jeg å hjelpe deg med å sortere tanker og vanskelige følelser som kan oppstå, samt hjelpe deg å forstå deg selv og det du opplever bedre. Jeg vil også lære deg gode strategier og verktøy som du kan ta med deg videre utenfor terapirommet og bruke i hverdagen når ting oppleves vanskelig.

Jeg tar utgangspunkt i at alle mennesker er forskjellige, og det er viktig for meg å tilrettelegge for at veiledningen skal passe akkurat deg og dine mål. Noen eksempler på mål kan være; å styrke selvtilliten, å redusere negative tanker og å takle stressende situasjoner bedre.

Videre er det viktig for meg at du føler deg sett og ivaretatt uansett situasjon og historie. Jeg vil gjerne jobbe sammen med deg for å løse opp i det som er vanskelig, og sammen kan vi sette både små og store mål for at du skal få det bedre i hverdagen din.

Book meg
Image