Veileder: Vilde Landro

Vilde Landro

Vilde har en mastergrad i klinisk - og helsepsykologi fra ELTE universitetet i Budapest. Hun er også sertifisert hypnoterapeut fra universitetet i Sussex

Fra tid til annen har vi perioder i livet hvor ting føles ekstra krevende, tungt og leit. Både store og små utfordringer eller veiskiller kan føre oss i ubalanse, hvor vi kan miste grep om hva som er verdifult og nyttig for oss. Da kan det være godt å snakke med noen for å få tilgang på egne ressurser som styrke, pågangsmot og glede, ressurser som er gode for deg, og hjelper deg til å få det meste ut av livet ditt.
Jeg mener samtalen er mer enn utveksling av ord, det er en prosess som gjør det enklere å forstå seg selv og egne mønstre, på godt og vondt. Styrken av en samtale kommer fra å uttrykke seg selv, dele en felles forståelse og utvikling mot endring.
Som terapeut ønsker jeg å møte deg med åpenhet, nysgjerrighet og empati. Uavhengig av om du har store eller små livsutfordringer eller om du ønsker å forstå deg selv bedre, vil jeg hjelpe deg å finne ressursene i deg som gjør at du har det godt.

«Et problem delt er et problem halvert» Katie M. John

Book meg
Image