Veileder: Marie Midtun

Marie Midtun

Marie har en mastergrad i klinisk- helsepsykologi ved Universidad Europea de Madrid og seksuell- og parterapi fra Fundación Sexpol i Madrid. Hun har bred erfaring og har jobbet med et flerkulturelt klientell, barn, ungdom, voksne og eldre. 

Jeg er engasjert og opptatt av at du har en aktiv rolle i terapirommet, og mener at samarbeid er en viktig komponent for effektiv terapi. Jeg har forståelse for at mennesket er unikt, og det er derfor viktig at terapien tilrettelegges akkurat deg. Sammen definerer vi hvilke mål du har, og jeg tilpasser min fremgangsmåte for å oppnå disse målene sammen med deg. 

Noen av mine klienter har som mål å løse vanskelige utfordringer, som depresjon, angst, søvnproblemer eller konsentrasjonsvansker. Andre ønsker å jobbe med selvbildet, finne glede i aktiviteter, forsterke relasjoner eller forbedre ferdigheter. Uansett hva målet ditt er, vil jeg som din terapeut hjelpe deg med å skape et bedre og mer givende liv ved å bygge videre på de styrkene du allerede har. Jeg lærer deg gode verktøy som fort blir en del av din hverdag, også utenfor terapirommet.

Jeg ser frem til å jobbe med deg. 

Marie tilbyr samtaler på norsk, engelsk og spansk.

Book meg
Image